Welkom op mijn website!

 

Dit is de plek voor al uw geboortekaartjes. Hier mag u uw eigen ontwerp inbrengen, zodat elk kaartje uniek is ten opzichte van een standaard geboortekaartje. Want zeg nou zelf? Een uniek kaartje is toch veel leuker dan een standaard kaartje, waarvan er al velen verstuurd zijn?

 

Mijn naam is Andras op de Weegh, geboren en getogen in Meppel en waar ik nu nog steeds woon. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in de grafische branche. Een groot onderdeel hiervan is het vervaardigen van familiedrukwerk, waaronder de geboortekaartjes. Inmiddels heb ik zo’n 400 geboortekaartjes ontworpen en daarnaast heb ik net zoveel ervaring in ander familiedrukwerk. Hierbij kunt u denken aan: Trouw-, jubileum- en rouwdrukwerk.

 

Jarenlang heb ik het geboortedrukwerk van familie en vrienden mogen verzorgen in de omgeving Meppel. Dit doe ik met zoveel plezier, dat ik heb besloten het uit te breiden naar een groter publiek. Dit alles doe ik vanuit mijn huidige werkgever Drukkerij Spijkerman te Zuidwolde.

 

Persoonlijke benadering, open voor uw ideeën en een luisterend oor. Drie belangrijke factoren die ervoor zorgen dat er keer op keer iets moois en bovenal unieks ontworpen wordt. Geheel naar eigen wens. Iets waar niet alleen u blij van wordt, maar ik ook!

Ik zou zeggen: “Daag me uit!”

 

Over mij

gallery/398a8462