Waarom Geboortekaartjes Meppel?

 • Persoonlijk contact
  Waar het bij de grote leveranciers allemaal maar online gaat, is het bij mij wat persoonlijker.

  De eerste afspraak is aan huis (Meppel) en de rest verloopt via de telefoon. Daarbij kunt u denken aan: WhatsApp en/of per e-mail.
  Buiten Meppel kan het contact meteen via WhatsApp en/of mail gaan maar jullie zijn ook altijd bij mij welkom. Dit is dan wel op afspraak.

  Het voordeel van Whatsapp is, dat als ik met uw kaartje aan de slag ga, ik u op elk gewenst moment een update kan geven hoe het ervoor staat.
  Er kan dan bekeken worden of ik met uw ontwerp de juiste richting in ga, en of er hier en daar iets aangepast moet worden.

  Nadat het ontwerp uiteindelijk is zoals u het voor ogen heeft, komt er een proefdruk en kunt u zien hoe het kaartje eruit komt te zien.
  De uiteindelijke proefdruk is er meestal binnen 1 week.
   

 • Snelle service
  Wanneer de kleine geboren is heeft u de kaartjes vrijwel binnen 1 werkdag in huis. Deze worden door mij persoonlijk aan huis geleverd.
   

 • Een eigen ontwerp blijft uniek
  U komt van ieder kaartje geen tweede tegen.
   

 • Nette prijzen
  U kunt mijn tarieven vinden onder het kopje tarieven rechts bovenaan de website
   

 • Al 400 tevreden ouders gingen u voor


Een greep uit de recensies

Marlien: Professioneel, persoonlijk en altijd zeer snelle reactie! Ook een aanrader voor de precieze, kritische, ik-weet-wat-ik-wil mama to be’s, want Andras is ook heel precies.

Arjan: Andras is een ervaren designer en zorgt ervoor dat je idee goed en naar wens uitgewerkt wordt. Ook is Andras niet te beroerd om op het laatste moment nog aanpassingen uit te voeren 

Carmen: Wij zijn erg blij met ons kaartje welke ontworpen is door Geboortekaartjes Meppel!

Tevens heeft Andras voor ons een uitnodigingskaartje voor de babyborrel in de zelfde style als het geboortekaartje ontworpen!

Snelle en fijne service welke wij zeker aanbevelen!

Andras je bent een topper! Nogmaals bedankt!

Desiree: Al vele leuke, mooie en originele kaartjes voorbij zien komen van geboortekaartjes meppel. Om die reden hier zelf ook ons kaartje laten ontwerpen! Snelle service, veel mogelijkheden en kaartjes super snel in huis.
Wij zijn super blij met ons mooie kaartje

Yentl: Perfecte prijs en kwaliteit verhouding. Duidelijke communicatie en uitwerking van de wensen. Super!! 


Bezoek mijn Facebook pagina: GeboortekaartjesMeppel en bekijk de verdere recensies.

 

CORONA COVID-19

Ook tijdens de coronacrisis gaat Geboortekaartjes Meppel gewoon door. Alleen met aangepaste diensten. Zo kom ik momenteel niet bij de eerste keer persoonlijk langs, maar verloopt de communicatie alleen via WhatsApp en/of e-mail. En wanneer dit gewenst is kan ik telefonisch contact met u opnemen. Wanneer de kleine geboren is worden de kaartjes, wanneer woonachtig in Meppel, langs gebracht en anders verzonden. Versturen is, zoals elders al omschreven, alleen mogelijk met betaling vooraf en bij het langsbrengen kan er aan de deur afgerekend worden. Dit alles met de voorgeschreven 1,5 meter afstand.